Det måste man nästan le lite åt och kring

Den 2014-09-29, kl 12:00:00
Filed in Om livet | Kommentarer: 1
 
Den här helgen har jag samlat så många vuxenpoäng att jag knappt vet vad jag ska göra av mig själv. Jag har dignat under kurslitteratur, vaccinerat mig mot läskiga saker och tvättat så mycket tvätt att det känns som att jag har en ny gardrob. Vilket i och för sig kan tolkas som något tragiskt. Men. Nu gör vi inte det tycker jag.
 
Pilen och jag skulle träffas under fredagen för att leka sociala med varandra men istället bakade jag en smulpaj med vindruvor och läste wikipedia-artiklar om svenska adelsätter. Som man gör. Visste ni att det fanns en ätt som hetter Marsvin? De existerar inte längre, dog ut för många år sedan men tänk er: herr Marsvin! Någon i mässigngsknappar och pudrad peruk som måste annonsera ankomsten av den nobla ätten Marsvin.
 
Det måste man nästan le lite åt och kring, inte sant?
 
De existerade några sista kärleksdagar mellan höstlöven nu också. Några sista minuter innan allting flyttas innåt. Innan uteserveringar blir frostade fönster och ett lager kläder hamnar mellan hud mot hud. Vi drogs oss ur varma sängar och ut i det hela för några långsamma sekunder ihop. En stund av tillsammans innan solen går ner. 
 
Allting ändrar färg nu och vi väntar på att se vad som händer.
 

Ni är välkomna att följa med

Den 2014-09-27, kl 10:39:00
Filed in Om livet | Kommentarer: 0
 
 

Det är som att vakna på morgonen. Som att långsamt öppna ögonen och bli bländad av solen. Som att börja lite grann på nytt. Så känns det.

Mitt namn är Caro. Jag är några centimeter för lång för att kallas kort, har min bokhylla ordnad i regnbågsfärger och är något förälskad i världen. Även om den kan vara hemsk och märklig ibland. Jag hittade ett hörn här jag tänkte fylla. Fylla med Småstad, Mellanstad och Storstad. Med mina för tidigt spelade jullåtar och med kläder jag önskar jag hade råd med.

 

 
Min farfar villa kartlägga världen, ville följa människor och de stigar de tog. Det här är början på mitt försök att följa livet. Se vart det vrider och vänder. 

Ni är välkomna att följa med.

 

Follow my blog with Bloglovin

© Headerbilder från Wallpapers Wide